Kerstkaarten voor het goede doel

Een kerstkaart kopen voor het goede doel: een mooiere kerstgedachte is er niet, toch? Zo maakt u niet alleen uw relaties blij, maar ook zij die het zo goed kunnen gebruiken. U kiest zelf het goede doel waaraan wij een deel van de opbrengst mogen schenken. Christmas Cards for Charity!

kerstkaarten goede doel

Hoe werkt het?

Tijdens het bestellen van uw kerstkaarten kiest u een goed doel naar eigen voorkeur. Bij aanschaf van ten minste honderd kerstkaarten dragen wij tien procent van de opbrengst af aan het door u gekozen goede doel. U kunt bij ons onder meer kiezen voor KWF-kerstkaarten of War Child-kerstkaarten voor het goede doel. Een greep uit de goede doelen waarmee Seasoncards samenwerkt:

 • Amref Flying Doctors
 • International Red Cross
 • Jantje Beton
 • KWF Kankerbestrijding
 • Natuurmonumenten
 • Nederlandse Brandwonden Stichting
 • Nederlandse Stichting voor Doofblinden
 • Oxfam Novib
 • Ronald McDonald Kinderfonds
 • Samenwerkende Hulporganisaties
 • Save the Children
 • Sophie Kinderziekenhuis
 • Stichting Doe Een Wens
 • Stichting Studiehuis voor Straatkinderen
 • Visio
 • War Child

Alle kaarten mogelijk

Bij ons betekent een kerstkaart voor het goede doel dat u echt zelf het goede doel kunt kiezen. Vaak is het zo dat kerstkaarten al gemaakt zijn voor een specifiek goed doel, met een logo erop bijvoorbeeld. Dit beperkt u in uw keuze en dat vinden wij niet juist. U kunt bij ons dus gewoon de kerstkaarten bestellen die bij uw organisatie passen en daarmee een goed doel steunen waar u het meest aan hecht.

Waarom kerstkaarten voor een goed doel bestellen?

Door een deel van de opbrengst van onze kerstkaarten aan het goede doel te schenken staan we stil bij het leed dat er op deze wereld helaas nog steeds heerst. Kerst is hiervoor het moment bij uitstek. We zijn samen met onze familie, hebben het gezellig, doen ons tegoed aan een overdaad aan lekkernijen, maar mogen de achterliggende gedachte – christelijk of niet – niet uit het oog verliezen. Kerst staat voor vrede en vreedzaamheid. Met onze kerstkaarten voor het goede doel steunen we kinderen die – ook tijdens de kerstdagen – worden geteisterd door oorlogen. Door mishandeling en misbruik. Door vreselijke ziektes. En niet alleen kinderen: door bij Seasoncards uw kerstkaarten voor het goede doel te kopen bent u er voor eenieder die een hart onder de riem kan gebruiken.

Een kerstkaart voor het goede doel met persoonlijke indruk

Als u een kerstkaart wilt gaan versturen naar al uw zakelijke relaties, dan is het aannemelijk dat u hier niet overal een persoonlijke boodschap in gaat schrijven. Daarom kunt u bij ons kerstkaarten voor het goede doel laten indrukken met een eigen boodschap. U kunt kiezen uit één van de door ons geselecteerde teksten, maar u kunt natuurlijk ook zelf een boodschap schrijven. Het lettertype, de kleur en de plek van de boodschap kiest u helemaal zelf. En bovendien kunt u uw bedrijfslogo laten indrukken, zodat uw relaties er gauw aan herinnerd worden dat die mooie kaart die ze ontvingen van u afkomstig is.

WNF kerstkaart

Een van de goede doelen die u met onze kerstkaarten kunt steunen is het Wereld Natuur Fonds (WNF). Door het kopen van een WNF kerstkaart steunt u ‘s werelds grootste natuurbeschermingsorganisatie en helpt u mee aan het beschermen van ecosystemen en biodiversiteit. Met het kopen van een kerstkaart voor het goede doel kunt u helpen het verschil te maken. Iedere bijdrage telt!

WishYouFlowers: kleurrijke kerstkaart voor het goede doel

Wilt u het eens heel anders doen? Niet de ‘standaard’ rechthoekige of vierkante kaart met een leuke afbeelding erop versturen? Associeert u kerst vooral met vrolijkheid en gezelligheid? Kijk dan eens bij onze collectie WishYouFlowers! Deze kaarten zijn rechtop te zeggen en lijken zo net een bloem. Deze kerstkaarten voor het goede doel zijn ontworpen door kunstenares Shunyam uit Oegstgeest. “Het is een serie kaarten die de wereld van de ontvanger opvrolijken”, aldus de ontwerpster.

Sluit het jaar positief af

Door het versturen van een mooie kerstkaart naar uw relaties laat u blijken dat ze er voor u toe doen. U toont uw waardering en geeft aan alweer uit te kijken naar de mooie samenwerkingen in het komende jaar. Bestelt u daarom gauw uw favoriete kerstkaarten en steun bovendien het goede doel!