Kerstkaart met logo

Met de kerstperiode in het vizier denkt u er ongetwijfeld aan om een zakelijke kerstkaart met logo te gaan versturen. Niet verwonderlijk, want zo komt u in Q4 weer positief onder de aandacht. U laat uw zakelijke partners namelijk weten dat u aan ze denkt. Wilt u het jaar met een positieve noot afsluiten? Kies dan voor een maatschappelijk verantwoorde kerstkaart van Seasoncards!

kerstkaart met logo

Waarom een kerstkaart met bedrijfslogo?

Jaarlijks vinden duizenden kerstkaarten hun weg naar de brievenbus. De afzender hoeft echter niet een goede vriend of een familielid te zijn. Steeds meer bedrijven laten namelijk een zakelijke kerstkaart met een eigen logo ontwerpen. Een prima plan! Want hiermee brengt u uw bedrijf niet alleen positief onder de aandacht, maar verstevigt u ook uw positieve reputatie. Met de kaart laat u namelijk uw waardering voor de relatie blijken. Een prima marketing instrument dus!

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Terecht, vinden wij bij Seasoncards. Staat deze kijk op bedrijfsvoering ook bij u hoog in het vaandel? Dan maakt u met onze kaarten beslist de juiste keuze. Wanneer u bij ons een zakelijke kerstkaart met een logo of foto bestelt, doneren wij 10% van de inkomsten aan een goed doel naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan stichtingen, zoals War Child, Jantje Beton of KWF Kankerbestrijding. Zo draagt uw bedrijf gegarandeerd bij aan een beter en eerlijker Nederland.

Een eigen kaart met Seasoncards

Seasoncards heeft al ruim 50 jaar ervaring in het opmaken en drukken van kerstkaarten. Wij snappen dan ook als geen ander dat uw bedrijfslogo hierop niet mag ontbreken. Jaar op jaar stellen wij in Woerden de mooiste collecties voor uw samen. Met genoeg ruimte om in óf op de kaart een logo te plaatsen. Gaat u liever voor iets anders dan een kerstkaart? Bekijk dan onze WishYouFlowers of andere wenskaarten.

Verstuur nu een zakelijke kerstkaart met eigen logo

Sinterklaas is nog niet eens vertrokken naar Spanje of de Kerstman staat alweer voor de deur. Natuurlijk wilt u uw zakelijke partners ook een fijne kerstperiode wensen. Stuur in dat geval een verantwoord kaartje van Seasoncards! Uiteraard kunt u ook altijd met uw vragen en verzoeken bij ons terecht. Bekijk onze FAQ, vul ons contactformulier in of bel naar 0348 – 486363. Kunnen uw relaties dit jaar ook een zakelijke kerstkaart met logo van uw bedrijf verwachten?