Showing 1–12 of 405 results

Waarom een zakelijke kerstkaart versturen

Aan wie denkt u bij het versturen van een tastbare kerstgroet? Waarschijnlijk staan uw vrienden en familie bovenaan uw lijstje. Maar wist u dat het versturen van kerstkaarten ook een zakelijke aangelegenheid is? U kunt er namelijk heel makkelijk relaties mee verstevigen. Niet alleen brengt u met een zakelijke kerstkaart uw merk positief onder de aandacht. Maar laat ook uw waardering voor de ander blijken. Zo krijgen uw zakenrelaties het gevoel dat ze belangrijk voor u zijn. Mooier kunt u als bedrijf het jaar niet afsluiten!

 

Verschillende stijlen

De gedachte dat de kerstkaart van een bedrijf er strik zakelijk uit moet zien, behoort natuurlijk allang tot het verleden. Elk bedrijf heeft een eigen karakter. En dat wilt u ook tijdens uw nieuwjaarswensen kunnen uitstralen. Daarom bieden wij verschillende zakelijke kerstkaarten aan. Heeft u een informele band met uw relaties? Dan past een kaart met cartoons misschien beter dan één met bloemen. Wilt u liever een geheel eigen draai aan uw kerstgroet geven? Bij ons kunt u uw zakelijke kerstkaart ook ontwerpen met een eigen logo of afbeelding. Zo kunt u uw zakelijke kerstkaart persoonlijk maken. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Een kaart van Seasoncards

Het team van Seasoncards bevindt zich in Woerden. Jaar op jaar stellen zij de mooiste collecties aan wenskaarten voor u samen. Naast onze vierkante post, kunt u ook WishYouFlowers bestellen. Deze fleurige wenskaarten van kunstenares Shunyam zijn uitvouwbaar. Mooi voor op de schoorsteenmantel bijvoorbeeld! 10% van alle verkochte kaarten wordt afgedragen aan het betreffende goede doel.

 

Meteen uw zakelijke kerstkaart bestellen

De dennenboom is weer van zolder gehaald. De kerstkransjes liggen weer klaar. Wilt u ook dit jaar uw zakelijke relaties op een mooie manier een fijne kerst toewensen? Denk dan eens aan Seasoncards! Plaats vandaag nog uw favoriete kaart in het winkelmandje. Heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Vul ons contactformulier in. Of bel naar 0348 – 486363. Met een zakelijke kerstkaart van Seasoncards sluit u het jaar altijd goed af.

Kunstenaar

Branche

Goed doel

Materiaal

Sfeer