Filters

Resultaat 1–12 van de 317 resultaten wordt getoond

Kunstenaar

Branche

Goed doel

Stijl

Materiaal

Sfeer

Waarom een zakelijke kerstkaart versturen?

Aan wie denkt u bij het versturen van een tastbare kerstgroet? Waarschijnlijk staan uw vrienden en familie bovenaan uw lijstje. Maar wist u dat het versturen van kerstkaarten ook een zakelijke aangelegenheid is? U kunt er namelijk heel makkelijk relaties mee verstevigen. Niet alleen brengt u met een zakelijke kerstkaart uw merk positief onder de aandacht. Maar laat ook uw waardering voor de ander blijken. Zo krijgen uw zakenrelaties het gevoel dat ze belangrijk voor u zijn. Mooier kunt u als bedrijf het jaar niet afsluiten!

Steun het goede doel met een zakelijke kerstkaart

Een andere reden om een zakelijke kerstkaart te versturen is dat u hiermee een goed doel kunt steunen. Bij aanschaf van honderd kerstkaarten of meer doneren we namelijk tien procent van de opbrengst aan een goed doel naar keuze. Hieronder vallen onder meer het Rode Kruis, KWF, het Ronald McDonalds Kinderfonds en War Child. Meer voorbeelden van de goede doelen waarmee we samenwerken zijn te vinden op de pagina over zakelijke kerstkaarten voor het goede doel.

Hiermee wordt nog eens de nadruk gelegd op de daadwerkelijke kerstgedachte. Want waar we de kerstdagen toch veelal associëren met tijd met familie en veel eten, is dit niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Er leven miljoenen mensen in oorlogen, kinderen worden misbruikt, talloze mensen kampen met honger en lijden onder de vreselijkste ziektes. Door het kopen van uw zakelijke kerstkaarten bij Seasoncards kunt u uw steentje bijdragen aan het helpen van deze kwetsbare groepen.

Verschillende stijlen

De gedachte dat de kerstkaart van een bedrijf er strik zakelijk uit moet zien, behoort natuurlijk allang tot het verleden. Elk bedrijf heeft een eigen karakter. En dat wilt u ook tijdens uw nieuwjaarswensen kunnen uitstralen. Daarom bieden wij verschillende zakelijke kerstkaarten aan. Heeft u een informele band met uw relaties? Dan past een kaart met cartoons misschien beter dan één met bloemen. Wilt u liever een geheel eigen draai aan uw kerstgroet geven? Bij ons kunt u uw zakelijke kerstkaart ook ontwerpen met een eigen logo of afbeelding. Zo kunt u uw zakelijke kerstkaart persoonlijk maken. Vraag naar de mogelijkheden!

Een fleurige kaart van Seasoncards

Het team van Seasoncards bevindt zich in Woerden. Jaar op jaar stellen zij de mooiste collecties aan wenskaarten voor u samen. Naast onze vierkante post, kunt u ook WishYouFlowers bestellen. Deze fleurige wenskaarten van kunstenares Shunyam zijn uitvouwbaar. Mooi voor op de schoorsteenmantel bijvoorbeeld!

Naar wie stuurt u een zakelijke kerstkaart?

Net als bij het versturen van uw ‘gewone’ kerstkaarten naar familie en vrienden, geldt ook voor zakelijke kerstkaarten dat het ieder jaar maar weer de vraag is naar wie u een kaart ‘moet’ sturen. Waar sommigen afwachten van wie ze zelf een kaart ontvangen en er vervolgens eentje terugsturen, is dit geen goed idee bij zakelijke kerstkaarten. Het spontane idee gaat dan verloren.

Kies er daarom voor om een kaart te sturen naar de relaties met wie u het afgelopen jaar prettig heeft samengewerkt en met wie u een vruchtbare samenwerking verwacht voor het komende jaar. Ook de contacten die – tot uw spijt – juist een beetje verwaterd zijn, kunt u een zakelijke kerstkaart sturen. Zo laat u ze weten dat u ze niet vergeten bent en wakkert u het vuurtje wellicht weer aan. En vergeet tot slot uw personeel niet! Zij maken het mogelijk dat u met uw zakenpartners successen kunnen behalen.

Meteen uw zakelijke kerstkaart bestellen

De dennenboom is weer van zolder gehaald. De kerstkransjes liggen weer klaar. Wilt u ook dit jaar uw zakelijke relaties op een mooie manier een fijne kerst toewensen? Denk dan eens aan Seasoncards! Plaats vandaag nog uw favoriete kaart in het winkelmandje. Heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Vul ons contactformulier in. Of bel naar 0348 – 486363. Met een zakelijke kerstkaart van Seasoncards sluit u het jaar altijd goed af.